نسخه آزمایشی
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

۱۳۹۷/۱۱/۱۵

بازدید از نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی با حضور ریاست و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز دوشنبه 15 بهمن 97 ریاست و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی کرمانشاه از نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب بازدید کردند.

بر اساس این گزارش، دکتر اختری رئیس دانشگاه به همراه هیات رئیسه و برخی مدیران استان ضمن بازدید از قسمت های مختلف  نمایشگاه، از غرفه ی دستاوردهای دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز دیدن نمودند.

ریاست دانشگاه ضمن ابراز خرسندی به جهت استقبال قابل توجه مردم استان از این نمایشگاه اذعان داشت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه در این ایام به عنوان متولی برگزاری کارگاه های آموزشی این نمایشگاه توانسته خدمات آموزشی قابل توجهی به عموم مردم، علی الخصوص دانش آموزان ارائه دهد.

گفتنی است این نمایشگاه تا تاریخ 18 بهمن ماه آماده بازدید عموم مردم است و در حاشیه نمایشگاه ‌نیز کارگاه‌های متعددی به     همت دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حال برگزاری است.