نسخه آزمایشی

۱۳۹۸/۰۳/۲۱

اطلاعیه دوره تخصصی نصب، راه اندازی و نگهداری سلول های خورشیدی

♦️اطلاعیه♦️

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، بسیج مهندسین صنعتی استان کرمانشاه در راستای اهداف بلندمدت خود تصمیم به نصب سلول های خورشیدی در تعدادی از روستاهای استان را دارد. در این راستا، خواستار انجام این امر توسط دانشجویان علاقمند در این زمینه و البته توانا و پای کار می باشد. به منظور مهارت افزایی علاقمندان، یک دوره تخصصی نصب، راه اندازی و نگهداری سلول های خورشیدی برگزار خواهد شد. از علاقمندان دعوت می شود، جهت ثبت نام در این دوره و تکمیل فرم، حداکثر تا تاریخ ۲۷ خرداد ماه ۹۸ به آقای میرزایی کارشناس فرهنگی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است که شرکت در دوره تخصصی کاملاً رایگان می باشد و حق الزحمه ای نیز برای افراد منتخب جهت نصب سلولهای خورشیدی در استان درنظر گرفته می شود.

ضمنا، سهمیه تخصیص یافته به دانشگاه صنعتی کرمانشاه ۲۰ نفر می باشد و اولویت با دانشجویان رشته برق و کسانی است که زودتر ثبت نام می نمایند.

مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه