نسخه آزمایشی
دوشنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۸

۱۳۹۷/۱۰/۰۵

نشست معاون امور عمرانی استانداری با مسئولین و نمایندگان دانشجویان در خصوص حل مشکلات دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز سه شنبه 4 دی ماه 1397، نشستی با حضور مهندس سالاری معاون امور عمرانی استانداری، مهندس لعل بخش شهردار کرمانشاه، دکتر فخری مدیر کل امور شهری و شورا های استانداری و همچنین دکتر اختری ریاست دانشگاه، هیأت رئیسه، مسئولین و جمعی از نمایندگان دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در اتاق جلسات دانشکده انرژی برگزار شد.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست که در راستای رسیدگی به مطالبات صنفی و عمرانی دانشجویان دانشگاه برگزار گردید، دکتر اختری ضمن تشکر از پی گیری های مجدانه استاندار کرمانشاه در خصوص رسیدگی به مطالبات دانشجویان، از حضور مهندس سالاری به عنوان یک مدیر قاطع و مصمم در دانشگاه، ابراز خرسندی نمود و وجود ایشان در این نشست را برای حل مشکلات و دغدغه های عمرانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه بسیار مثمر ثمر دانست.

در ادامه این نشست، نمایندگان دانشجویان دانشگاه در حضور مسئولین استان بار دیگر به تشریح مشکلات و دغدغه های صنفی و عمرانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه پرداختند.

به گزارش این روابط عمومی؛ مهندس سالاری معاون امور عمرانی استانداری، در ادامه ضمن تشکر از تلاش های دکتر اختری ریاست دانشگاه، به جهت ساخت سازه ای درخور قشر فرهیخته ی کشور، ساخت این دانشگاه را با شرایط موجود بسیار دشوار دانست و از دکتر اختری به عنوان پیشکسوت جامعه مهندسین استان، تقدیر نمود.

مهندس سالاری همچنین به تشریح پتانسیل های موجود در مجموعه استانداری و شهرداری جهت رفع مشکلات دانشگاه پرداخت و استفاده از امکانات بخش خصوصی و تامین بخشی از بودجه از محل جرائم ترافیکی و سایر منابع قانونی را از جمله راهکارهای غلبه بر مشکلات موجود در دانشگاه عنوان نمود.

در پایان ایشان به نمایندگان دانشجویان قول مساعد پیگیری مطالبات را داد و از پاسخگویی به دانشجویان در زمینه کارهای انجام شده در خصوص رفع مشکلات آن ها در جلسات بعدی خبر داد.

گفتنی است؛ در پایان این نشست، مهندس لعل بخش شهردار کرمانشاه و دکتر فخری مدیر کل امور شهری و شورا های استانداری نیز از مساعدت مجموعه تحت مدیریت خود برای کاهش مشکلات عمرانی دانشگاه خبر دادند و ابراز امیدواری نمودند که با رفع این مشکلات این زمینه فراهم شود که دانشجویان بومی و غیر بومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در زمان فارغ التحصیلی خود با خاطراتی خوب و به یادماندنی این دانشگاه را ترک نمایند.