نسخه آزمایشی
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۹۷

۱۳۹۷/۰۹/۰۴

مسابقات تیراندازی قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مسابقات تیراندازی قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های کشور در بازه زمانی یکم تا چهارم آذرماه 1397، به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ حسین پار، مدیریت تربیت بدنی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، بیان کرد: بر اساس پتانسیل ورزشی دانشگاه و رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت توسعه ورزش تیر اندازی در بین دانشجویان دانشگاه های کشور، میزبانی این مسابقات به دانشگاه صنعتی کرمانشاه محول شد.

حسین پار در ادامه اضافه کرد: بر اساس فراخوان اولیه، 39 دانشگاه از سراسر کشور برای حضور در این رقابت ها اعلام آمادگی کردند که مسابقات در دو بخش تفنگ و تپانچه بادی با حضور 60 ورزشکار برگزار گردید.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، در ادامه گفتگوی خبری خود در خصوص روند برگزاری مسابقات، عنوان کرد: در کنار جوان بودن دانشگاه صنعتی کرمانشاه، روند مسابقات با حمایت ریاست و دیگر مسئولین دانشگاه، رضایت بخش و همراه بانظم بوده است.

ایشان در ادامه ضمن اشاره به حضور دانشجویان با مدال های کشوری در این مسابقات، یادآور شد: با توجه به توصیه دین مبین اسلام به ورزش تیراندازی، رویکرد ما در برگزاری این مسابقات توجه به توسعه این ورزش در دانشگاه ها و همچنین تشویق دانشجویان به انجام این ورزش می باشد.

حسین پار تصریح کرد: در کنار بحث معرفی پتانسیل های دانشگاه صنعتی کرمانشاه و معرفی آداب، رسوم، فرهنگ و تاریخ استان، هدف دیگر ما از میزبانی این مسابقات با توجه به هفته گرامیداشت وحدت، ایجاد همدلی بین دانشجویان سراسر کشور با اقلیت های قومی می باشد.

در ادامه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، تشریح کرد: تیم تیراندازی منتخب دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، توانستند در دو رشته تفنگ و تپانچه بادی، جایگاه چهارم تیمی را در این دوره از مسابقات کسب نمایند.

به گزارش روابط عمومی این دانشگاه؛ حسین پار، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، نتایج مسابقات تیراندازی قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های کشور را به شرح ذیل اعلام کرد.

نتایج انفرادی در رشته تفنگ بادی

نفر اول: پوریا نوروزیان از دانشگاه علمی کاربردی تهران

نفر دوم: امیر فانی از دانشگاه بوعلی سینای همدان

نفر سوم: پویا حقیقت‌جو دانشگاه هنر اصفهان

نتایج انفرادی در رشته تپانچه بادی

نفر اول: علی دریاتبار از دانشگاه پیام نور کرمانشاه

نفر دوم: مسعود نوروزی از دانشگاه اصفهان

نفر سوم: محمد رضا رستمی دانشگاه علم و صنعت ایران

نتایج تیمی در رشته تفنگ بادی

تیم اول: دانشگاه فردوسی مشهد

تیم دوم: دانشگاه اصفهان

تیم سوم: دانشگاه علمی کاربردی تهران

نتایج تیمی در رشته تپانچه بادی

تیم اول: دانشگاه اصفهان

تیم دوم: دانشگاه علم و صنعت ایران

تیم سوم: دانشگاه فردوسی مشهد

مجموع تیمی در دو رشته تفنگ و تپانچه بادی

تیم اول: دانشگاه اصفهان

تیم دوم: دانشگاه فردوسی مشهد

تیم سوم: دانشگاه علم و صنعت ایران

بنابراین گزارش، گفتنی است؛ این مسابقات با حضور دکتر اختری، ریاست دانشگاه، معاونین و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دکتر نجاریان، نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رحیمی، مدیرکل ورزش جوانان استان کرمانشاه، نظری، رئیس هیأت تیراندازی استان کرمانشاه و همچنین با حضور خانم پریایی، سرپرست انجمن تیراندازی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سرپرست فنی مسابقات، خانم اجتهد، سرداور و ژوری آر تی اس، خانم برمکی، ژوری میدان، آقای فخری، داور خط و خانم صالحی، داور خط برگزار شد.