نسخه آزمایشی
یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۶/۱۶

بازدید جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از مجتمع کشت و صنعت گره بان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز شنبه 16 شهریور ماه 1398 به همت واحد ارتباط با صنعت دانشگاه، جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف آشنایی و بررسی زمینه های همکاری و ایجاد تعامل بیشتر بین دانشگاه و صنعت از مجتمع کشت و صنعت گره بان بازدید به عمل آوردند.

بنابراین گزارش؛ در این بازدید اعضای هیأت علمی دانشگاه از مزارع، مجتمع، مراحل تولید سنتی و صنعتی عرقیات گیاهی، مراحل تهیه گلاب و آزمایشگاه  های مجموعه ی  کشت و صنعت گره بان بازدید به عمل آوردند.

گفتنی است؛ طی این بازدید ضمن بیان لزوم همکاری های مشترک، گزارشی از ظرفیت ها و امکانات دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین وجود آزمایشگاه های تخصصی مجهز  در راستای همکاری و تعامل بین دانشگاه و صنعت ارائه گردید.