نسخه آزمایشی
یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۶/۰۴

برگزاری مراسم گرامیداشت روز کارمند در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه 4 شهریورماه 1398 مراسمی به مناسبت گرامیداشت روز کارمند با حضور ریاست، مسئولین و جمعی از کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در این مراسم دکتر اختری رئیس دانشگاه، با تبریک روز کارمند و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت، اظهار کرد: برگزاری این مراسم بهانه ای شد که از تلاش و زحمات صادقانه و بی وقفه بدنه ی کارمندی دانشگاه که باعث پیشرفت اهداف والای دانشگاه شده است، تشکر و قدردانی نمود. قطعاً بدون همدلی و همراهی شما عزیزان مجموعه دانشگاه صنعتی کرمانشاه قادر نبود موقعیت و جایگاه خود را حفظ کند. جایگاه کنونی دانشگاه مدیون همین همکاری و زحمات ارزنده می باشد.

ایشان ضمن اشاره به بخشی از فرمایشات حضرت علی (ع) در خصوص کار و تلاش، عنوان کرد: کار مهمترين عاملي است که حيات بشر، عزت و سربلندي هر فرد و اجتماعي بستگي به ميزان وجود آن دارد. بر همین منوال توصیه من به شما عزیزان این است که در هر جایگاهی که هستید، ضمن حفظ عزت نفس، سعی کنید در کنار خدمات خود اخلاص و تقوا داشته باشید چرا که کاری که برای خدا نباشد، ارزش چندانی نخواهد داشت.

در ادامه ریاست دانشگاه با تاکید بر حفظ  اصول و موازین دین مبین اسلام در هر کار و جایگاهی، عنوان کرد: خداوند به ما این توفیق را داده است که صادقانه و از روی عشق و علاقه در مسیر احیا و آبادانی قدم برداریم؛ بدون شک کاری که از روی علاقه و اخلاص نباشد، هیچ ثمره ای نخواهد داشت. زمانی می توانیم به جایگاه و فعالیت های خود افتخار کنیم که در راه رضای خدواند باشد.

در خاتمه دکتر اختری رئیس دانشگاه، بیان کرد: امیدوارم در کنار شما قشر فرهیخته و زحمتکش دانشگاه، بتوانیم همچون گذشته مراحل سیر تکامل و پیشرفت دانشگاه را صادقانه هموار کنیم و همچون شهیدان بزرگی چون رجایی و باهنر نام نیکویی از خود به جا بگذاریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در ادامه این مراسم؛ حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محبی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، طی سخنانی همه کارمندان را به تلاش و کوشش مضاعف و صادقانه دعوت کرد و یادآور شد: هریک از ما در جایگاهی که قرار داریم اگر با خدا معامله کنیم پیروز خواهیم بود و در غیر این صورت اگر با خلق خدا معامله کنیم قطعاً متضرر خواهیم شد.

در خاتمه ایشان اضافه کرد: یک كارمند شایسته به هر اندازه که متخصص است، باید صادق و با تقوا نیز باشد و در کنار وظایف خود همراه با خداوند متعال، مانند یک مجاهد خدمت رسانی کند و به عنوان یک مدیر نیز از هر كم كاري و بي نظمي جلوگيري نماید.

گفتنی است؛ در پایان مراسم با اهدای لوحی از کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر به عمل آمد.