نسخه آزمایشی
یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۵/۳۱

نشست مشترک ‌دکتر جاسمی نماینده مردم شریف استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با ریاست و مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز چهار شنبه 30 مردادماه 1398، نشستی با حضور دکتر جاسمی ، نماینده مردم شریف استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، با حضور ریاست و مسئولین دانشگاه در محل دفتر ریاست برگزار شد.

بنابراین گزارش؛  در ابتدای این نشست دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن خیر مقدم و معرفی اجمالی این مجموعه به بیان موانع و مشکلات پیش روی این دانشگاه پرداخت.

ایشان یکی از اصلی‌ترین مشکلات دانشگاه را نبود خوابگاه دانشجویی دانست و این مهم را ناشی از منع ساخت خوابگاه دولتی در برنامه پنجم توسعه عنوان کرد و افزود: این موضوع، دانشگاه را مجبور به روی آوردن به خوابگاه‌ های خودگردان و صرف هزینه‌ کلان از بودجه بخش های مختلف برای کمک به هزینه خوابگاه‌ها کرده است.

ریاست دانشگاه همچنین بیان کرد: قبل از نقل مکان به ساختمان جدید سرعت رشد آرامی داشتیم؛ امّا، پس از جابجایی این مجموعه دارای رشد چشم گیری بوده ولی سرعت رشد بودجه متناسب با آن نیست. با توجه به وضعیت تخصیص بودجه موجود، این دانشگاه مجبور است بسیاری از اعتبارات خود را صرف سرویس ایاب و ذهاب و غذای دانشجویان نماید.

دکتر اختری همچنین به آمار و ارقام آموزش عالی و آموزش پرورش استان اشاره کرد و اظهار داشت: آموزش عالی و آموزش پرورش استان از لحاظ شاخص ها شرایط قابل قبولی دارند و ما در آموزش عالی در جایگاه بیست و سوم قرار گرفته ایم.

ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه در پایان سخنان خود، یادآور شد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه ارتباطات سازنده و مناسبی را با اقلیم کردستان برقرار کرده است و توانایی این را دارد تا نیروهای متخصصی را در این اقلیم آموزش دهد.

به گزارش روابط عمومی این دانشگاه، در پایان این نشست، دکتر جاسمی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هرجا نیازی احساس شود، ما نمایندگان مردم باید آنجا حضور یافته و به رفع مشکلات مردم بپردازیم.

در ادامه ایشان ضمن اینکه از تحول بسیار خوب دانشگاه صنعتی ابراز خرسندی کرد و از تلاش های ریاست و مسئولین دانشگاه در سالهای گذشته تقدیر نمود، یادآور شد؛ اگر مراکز آموزشی قبل از مهارت آموزی به سلامت روحی و جسمی دانش آموختگان خود توجه کنند و این دو مهم را در کنار هم داشته باشند؛ حتم به یقین در جایگاه شایسته ای قرار می گیرند. جایگاهی که امروز دانشگاه صنعتی کرمانشاه در آن قرار دارد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کرمانشاه از جنگ تحمیلی خسارات زیادی را متحمل شده و نتوانسته توسعه لازم را بیابد و در ضمن با مشکل مدیریت رو به رو است، اظهار امیدواری کرد که با مدیریت صحیح، بسیاری از مشکلات استان مرتفع گردد.

گفتنی است؛ در پایان این نشست، دکتر جاسمی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی به همراه دکتر اختری ریاست دانشگاه و دیگر مسئولین از بخش های مختلف این دانشگاه بازدید به عمل آورد.