نسخه آزمایشی
یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۵/۲۸

برگزاری جشن عید سعید غدیر خم در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در آستانه عید سعید غدیر خم، روز دوشنبه 28 مردادماه 1398، مراسمی با حضور ریاست، کارکنان و مسئولین دانشگاه و سخنرانی دکتر موسوی زاده عضو هیأت علمی دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در این مراسم دکتر موسوی زاده عضو هیأت علمی دانشگاه، با تبریک فرا رسیدن عید امامت و ولایت به عموم مسلمانان با استناد به آیات قران کریم در خصوص فضایل این عید بزرگ و همچنین ویژگی های اخلاقی و معنوی امیر المومنین علی (ع) چنین بیان کرد: عید غدیر خم به عنوان یکی از اعیاد مهم شیعیان به شمار می آید.

ایشان همچنین اضافه کرد: عید غدیر خم نتیجه خلقت و چکیده تمام ادیان الهی و خلاصه مکتب وحی است و صرفا واقعه‌ای تاریخی نیست بلکه این نام مقدس، عقیده و اساس دین ما می باشد. غدیر به عنوان ثمره نبوت، میوه رسالت و تعیین کننده خط‌مشی مسلمانان تا آخرین روز دنیا، ماجرایی سرنوشت‌ساز می باشد که «خطبه غدیر» شاخص‌ترین و زنده‌ترین سند آن است.

گفتنی است؛ در ابتدای این مراسم ریاست دانشگاه در سخنانی عید غدیر را به دانشگاهیان تبریک گفت. همچنین پایان این مراسم با مدیحه سرایی مداحان اهل بیت همراه بود.