نسخه آزمایشی
شنبه ۰۲ شهریور ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۳/۱۸

برگزاری جلسه شورای دانشگاه با محوریت امر به معروف و نهی از منکر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز شنبه 18 خرداد ماه 1398، جلسه شورای دانشگاه با محوریت امر به معروف و نهی از منکر، با حضور ریاست، مسئولین و نماینده محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محبی نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، مواردی را در خصوص ضرورت و نحوه تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه، شرح وظایف کارگروه های آسیب شناسی، آموزش و جذب نیرو و تبلیغ و ترویج در این ستاد ایراد نمود.

در ادامه دکتر اختری ریاست دانشگاه، ضمن تبریک به مناسبت عید سعید فطر، دانشگاه را به عنوان عضو کوچکی از جامعه آسیب پذیر عنوان کرد و اظهار نمود: مسئولین و فعالین دانشگاه در وهله اول باید آسیب ها، معضلات و دغدغه های دانشجویان را شناسایی کنند، سپس هم سو و هدفمند در جهت مرتفع کردن آن ها گام بردارند.بدون شک ایجاد فضاهای مفرح و جذاب برای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان و ایجاد انگیزه در زمینه های مختلف می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای در کاهش منکرات و افزایش سلامت روح و روان آنان داشته باشد.

ایشان در ادامه یکی دیگر از راه های مبارزه با آسیب های اجتماعی را ایمان راسخ خواند و ابراز کرد: دانشجو می تواند از ایمان خود به عنوان یک سپر با ارزش در برابر ناملایمت های اجتماع استفاده نماید.

گفتنی است؛ در این نشست، حاضرین در خصوص پیامد های منفی آسیب های اجتماعی، راهکارها مبارزه با آن و مرتفع کردن دغدغه های دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند.