نسخه آزمایشی
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۳/۱۳

مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزده خرداد در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز دوشنبه 13 خرداد ماه 1398، در ماه پر فیض و برکت رمضان و در آسـتانه فرا رسیدن  سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی قدس سره الشریف و قیام خونین یوم الله 15 خرداد ، مراسمی  در تجدید بیعت با آرمان های والای امام راحل عظیم الشأن،  با حضور ریاست ، مسئولین ، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این مراسم دکتر اختری ریاست دانشگاه، با اشاره به شخصیت والای امام خمینی (ره) و اینکه نظام و انقلاب مدیون ایشان می باشد، افزود: این ایام فرصت مناسبی برای مرور خاطرات و همچنین معرفی شخصیت امام خمینی(ره) به نسل جوان است.

وی شناساندن و ترویج تفکرات و اندیشه های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را به نسل جوان حائز اهمیت برشمرد و اظهار داشت: معرفی شخصیت والای ایشان به عنوان یک عالم و پیشوای دینی به نسل جوان در جامعه امری بسیار ضروری  می باشد و انتقال افکار و آثار آن حضرت  به نسل های آینده وظیفه اصلی مسئولان و مراکز آموزشی می باشد.

ایشان ضمن اشاره به اینکه نباید از آرمان های امام راحل و همچنین انقلاب فاصله گرفت، تصریح کرد: آن زمان آغاز انقلاب به عنوان یک ایدئولوژی‌ اسلامی حائز اهمیت بود ولی امروزه نگه داشتن این مکتب از هر چیزی مهم تر می باشد، کلیه اعضای دانشگاه اعم از مسئولین، اعضای هیأت علمی  وکارکنان در حفظ و مصون ماندن این انقلاب مسئول می باشند.

ریاست دانشگاه در آخر عنوان کرد: شرایط کشور بعد از 8 سال دفاع مقدس و همچنین تحریم های پی در پی آن باعث نشده که خدشه ای به آرمان ها و اهداف انقلاب وارد شود؛ با وجود چنین شرایطی مسئولین و اعضای علمی کشور در کنار هم در تلاش اند که باعث پیشبرد اهداف والای این نهضت شوند.

در ادامه حاضرین در جلسه در خصوص اهداف انقلاب و فضایل، آرمان ها و شخصیت امام راحل (ره) به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است؛ پایان این مراسم با نوحه خوانی و مرثیه سرایی در مدح  رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی قدس سره الشریف همراه بود.