نسخه آزمایشی
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۸

۱۳۹۸/۰۲/۲۹

زمین چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به بهره برداری رسید

بعداز ظهر روز شنبه 28 اردیبهشت ماه 98، چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با بازی تیم های منتخب دانشجویی، مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حسین پار مدیر تربیت بدنی دانشگاه ضمن تقدیر از حمایت های بی دریغ ریاست و مسئولین دانشگاه در جهت پیگیری ساخت این زمین و مجموعه ورزشی روباز دانشگاه، افزود: خوشبختانه دیدگاه مثبت این عزیزان نسبت به ورزش و فعالیت های ورزشی دانشجویی باعث شده که بسترهای مناسبی به منظور تامین شادابی و نشاط روحیه دانشجویان فراهم گردد.

وی با تاکید بر بهره گیری از انرژی و ظرفیت های بالای نسل جوان، اظهار داشت : امیدواریم در آینده نزدیک با همت واحد تربیت بدنی و حمایت های همیشگی مسئولین دانشگاه شاهد ساخت و توسعه اماکن و فضاهای ورزشی جدیدی در دانشگاه باشیم.

در حاشیه ی این بازی ایمان ایمانی کارشناس مرکز بهداشت دانشگاه ضمن ارائه ی توضیحاتی به منظور افزایش آگاهی دانشجویان در خصوص بیماری فشارخون، و تأکید بر بهبود پیشگیری و کنترل فشارخون بالا، از دانشجویان داوطلب تست فشار خون گرفت.

گفتنی است، افتتاح رسمی زمین چمن دانشگاه پس از تکمیل و رفع نواقص احتمالی آن، بعد از ماه مبارک رمضان و با حضور مسولین ذیربط صورت خواهد گرفت.