نسخه آزمایشی
یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

۱۳۹۷/۱۱/۲۱

پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب و دعوت به شرکت در راهپیمایی روز 22 بهمن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با صدور پیامی 22 بهمن روز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را به ملت شریف ایران بخصوص مردم غیور استان شهیدپرور و انقلابی کرمانشاه تبریک گفت.

بر اساس این گزارش ، متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"درود خدا بر شهیدان و رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران و عرض تبریک و شادباش به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران بخصوص مردم غیور استان کرمانشاه.

دهه فجر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرصتی بسیار مناسب برای تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی است و دشمنان این نظام با وجود گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب و با بکارگیری تمام قوای شیطانی خود هنوز نتوانسته اند که مانعی در مسیر تحقق اهداف متعالی این نظام اسلامی شوند. رمز پیروزی این انقلاب وحدت است و بدون شک تداوم آن در گرو همسویی و اطاعت از ولایت فقیه می باشد. این ایام تجلی شکوهمند حماسه ی عظیم ملتی است که فریاد خداخواهی و آزادی را درگوش جهانیان طنین انداز کردند.

حال که در آستانه روز تاریخی انقلاب اسلامی ایران 22 بهمن به سر می بریم اینجانب به عنوان عضو کوچکی از ملت بزرگ ایران ضمن تبریک مجدد این ایام، از شما دانشجویان و دانشگاهیان میخواهم با حضور پرشور خود در این راهپیمایی پاسخی کوبنده به تحرکات دشمنان انقلاب اسلامی داده و برگ زرین دیگری را در تاریخ این کشور عزیز ثبت نمایید ."

و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

علی اکبر اختری