دانشگاه صنعتی کرمانشاهميلاد يگانه منجی عالم بشريت و امامت حضرت عالی مرتبت مهدی قائم(عج) دوازدهمين گل بوستان امامت و ولايت،امام عصر و الزمان مبارك » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۹ آبان ۱۳۹۳ English

میلاد یگانه منجی عالم بشریت و امامت حضرت عالی مرتبت مهدی قائم(عج) دوازدهمین گل بوستان امامت و ولایت،امام عصر و الزمان مبارک
۴ مرداد ۱۳۸۹

امام دوازدهم شیعیان حضرت مهدی (عج) در ۱۵ شعبان سال ۲۵۵ قمری در شهر سامرا دیده به جهان گشودند. پدر ایشان امام حسن عسگری و مادر گرامی شان نرجس خاتون می باشد کنیه ی ایشان ابوالقاسم و پس از یک غیبت ۶۹ ساله که به غیبت صغری مشهور است غیبت کبری ایشان از سال ۲۶۰ قمری شروع شد و هم اکنون در غیبت کبری به سر برده و زنده می باشند تا در هنگامی که خداوند اذن دهد ظهور و جهان را با رهبری خود پر از عدل و داد نماید. در زمان صغری چهار تن از بزرگان شیعه وکیل و نائب خاص ایشان بودند که عبارتند از :عثمان بن سعید، محمد بن عثمان، حسین بن روح نوبختی و علی بن محمد سمری و در زمان غیبت کبری طبق بزرگان فرموده آن حضرت فقهای جامع الشرایط نائب آن حضرت در رسیدگی به امور مسلمین می باشند.

ایران - کرمانشاه - صندوق پستی ۶۳۷۶۶-۶۷۱۷۸
شماره تماس 37244201-83-98+